Kval, San Candido

Posted on December 16, 2011

Idag var det så dags för kval inför tävlingarna i helgen. Snöfallet kom som på beställning och det var lite utmanande att jobba. Dels försvinner många bra bilder för att bakgrunden försvinner. Sen blir det praktiskt jobbigt eftersom alla prylar blir plaskblöta. Lånade ett regnskydd av en annan fotograf ett litet tag, men det gick knappt att navigera kameran med det så jag skippade den grejen. Lite imma på insidan av sökaren gör det sen ännu lite drygare. Man får förfokusera och hoppas att man siktar hyfsat rätt… Ändå kul när det är lite grinigt.

Dagen slutade trist då det visade sig att Anna Holmlund troligen slitit av ett korsband. Sen kvalade ingen av killarna, så det blir en svenskfri tävling imorgon. Synd, men ny chans till söndagens tävling.

Och förresten, såhär såg det ut i Sundsvalls Tidning igår då de körde ett rep på Anna Holmlund inför premiären. Här hittar ni artikeln. Bilden togs i San Candido i förrgår. Imorgon ser ni bilder från dagens tråkiga skadetema i Aftonbladet och ST.