Och regnet kom

Posted on May 23, 2010

Den senaste tiden har det varit lugnt på jobbfronten på grund av Det Stora Provet på onsdag-torsdag. Det grämer mig lite att måsta sitta inne och plugga hela dagarna när sommaren kommit på riktigt. Det har varit 20-25 grader och sol varje dag i ungefär två veckor. Hursom, i helgen blixtrade det till med en del jobb. Porslinstillverkning i fredags, modeshow ikväll och ett par smågrejer. Lägger inte ut bilderna förrän senare i veckan då de gått i tidningen. Tills vidare ett par gatubilder.

När jag klev på metron på Nevskij efter modegrejen så var det en fin kväll. När jag klev ut på min station så ösregnade det. Var tvungen plocka fram kameran. Nu är förövrigt de “vita nätterna” här. Det är ljust till midnatt ungefär. Härliga tider…

Jämför gärna den översta bilden med en annan från samma ställa som jag postade för ett par månader sen här.

Min kåk, mitt i all grönska.