PDOL

Posted on August 1, 2011

Jobbade många timmar på festival i helgen. Det var askul, det här med konsertfoto är ju som roligt. Har haft Mäster Johns visdomsord i bakhuvudet (“With the mic in his mouth… No thanks.”) och försökt ta lite “svårare” bilder. Tight som fan och lite skitigt tidvis. Det är utmanande då man bara har två-tre låtar på sig, och sen finns det så oändliga möjligheter med allt spejsat ljus. Ovan: Thin Lizzy.

Kommer nog fler bilder imorgon.

Mys-Bo Kaspers i mysljus.

Thin Lizzy a’la skitigt.

Mustasch slår an en pose. Han tog till och med upp en fotograf på scenen. Och ville att vi skulle stanna hela konserten. Vakterna tyckte annorlunda.

Those Dancing Days och keyboardisten jag blev lite kär i.

Mustasch, igen.

Tove Styrke.

Thin Lizzy (igen och igen).

Hårdrocks-hångel.

6 Responses

 1. Peter Eliasson
  01/08/2011

  nice catch av hånglet! jag undrar lite hur de blev ljussatta, körde du blixten från hölstret eller hade du bara tur med någons mobilblixt eller annat?!

 2. Peter Eliasson
  01/08/2011

  jag tycker förövrig gamla sångaren i Thin Lizzy hade finare frisyr!

 3. Daniel
  02/08/2011

  Shit well done matey! Frågar precis som ovan om hånglet. Sen tycker jag att några av Thin Lizzy-bilderna blev nästan lite Black Metal… framförallt den under mys-BO. Annars måste jag säga att trots att herr Gyllenhammar i snorbromsen har sålt sig så var det ett bra initiv att ta upp fotografer på scen. Hade han vart mer rebell så hade han skitit i vakterna och gett dem en tryndammare istället.

 4. Simon
  03/08/2011

  Såg hånglet på avstånd och tänkte kämpa mig fram och blixtra. Tog några på några meters håll utan blixt, varav en var den här, och i en av exponeringarna så hade jag turen att någon annan tog en mobilkamerabild med “blixt”… Så då fick jag ju gratis belysning. Hann fram för att blixtra lite själv också, men då syntes inte sångaren i bakgrunden.

 5. Sanna
  03/08/2011

  Hångelbilden är fantastisk!

 6. Amber
  21/01/2019

  You saved me a lot of halsse just now.

Leave a Reply