Samtidigt på Finska viken

Posted on March 23, 2010

_dsc4310

Idag vart uppdraget det klassiska “Gå ut i det fina vädret och ta reda på vad folk gör. I det fina vädret”.

Senaste tiden har fokus legat på plugget och livet. Har betat av ett par obligatoriska “att göra i St. Petersburg” – Eremitaget och Marinskijteatern, druckit fin vodka och varit ute till halv sju, blivit småskraj i en svarttaxi, inlett ett språkutbyte med en fotolärare och låtit kameran vila. Men jag har alltid med mig den överallt. Ifall att.

Nu blir det stenhårt jobbfokus framöver. Våren har kommit, och jag har kommit ungefär halvvägs in i min Rysslandsvistelse. Inte utan att jag blir lite stressad. Är ju fortfarande tusen projekt kvar att fixa. Ett par konkreta idéer ligger och mognar. Bara att köra. Det värsta som finns är ju när man känner att man inte utnyttjar tiden man har…

_dsc4354

_dsc4397

_dsc4398