Skatekids

Posted on July 16, 2011

En kväll förra veckan var det lite att göra. Jag och reporter-Göran bestämde oss för att åka ut och “se vad vi hittade”. Jag hade hört talas om skateparken från min kusin som varit där, så vi drog dit och hängde lite. Ett par dagar senare gjorde vi det igen, så blev det en sida i tidningen.

3 Responses

 1. Daniel
  28/07/2011

  funkar sådär mörka bilder hos er… här blir det kaka bigtajm om man gör såhär mörka bilder. Det sotar igen o kletas till i pappret så man inte vet ut eller in. / Daniel

 2. Simon
  29/07/2011

  Det funkar faktiskt rätt bra, även om trycket inte är top notch direkt… Det viktigaste är väl att ha något ljust iaf. Sen om resten som är mörkt kletar igen är ju skitsamma. Kör mycket blixt som jag zoomar in lite för att få ett något ljusare område (3e och 4e bilden uppifrån exempelvis).

 3. Daniel
  29/07/2011

  ofan. Här påpekar de att jag tar mycket mörka bilder och att det kletar igen i tryck, men jag menar å andra sidan att det inte gör något om det är oviktiga saker. Som du säger, så länge nått (det viktiga) är ljust i bilden då tycker jag att det inte gör något. Jag brukar mörka ned runt och för att singalera saker o ting men så jobbar de kanske inte här. Hursom så det där med blixt är en helt ny värld för mig. Herre min skapare va svårt det är, fattar inte vad jag gör fel men mina blixtbilder blir alltid skit, även om jag ställer in allt som man bör.

Leave a Reply