Igång efter föräldraledighet

Posted on September 13, 2016

Protester runt om i Sverige mot vårdsituationen.

Efter sju månaders föräldraledighet har jag nu varit tillbaka på jobbet på heltid ett tag. Helt ledig har jag inte varit – 25 % jobb har jag jonglerat under tiden. Det har gått fint, men nu är det skönt att vara igång “på riktigt” igen samtidigt som det så klart blir en uppstartssträcka efter så lång tid med lägre tempo.

Har inlett med ett par kurser i mobilfotografering för Arctic Business Incubator. Hör gärna av dig om ditt företag/organisation behöver vässa närvaron i sociala medier!

I övrigt har det varit en hel del nyhetsjobb. Tillslag av Polisen i samband med en stor jaktbrottshärva bevakades för VK, Aftonbladet, SVT Nyheter Norrbotten och NSD – samtidigt. Det blev både rörlig- och stillbild och en bra inledning på september. Efter det har det varit bevakning av såväl ishockeylandskamp i Luleå, basket, misstänkt mord utanför Valvträsk och rånförsök med lyckligt slut i Lassbyn. Och färdigställandet av ett reportage jag gjorde i Nuuk, Grönland i maj, för tidningen Nuorat. Mer om det efter publicering.

Spännvidden mellan ämnen är det roligaste med jobbet, och den här senaste tiden har verkligen bjudit på allt.

Kurt-Erik, 82, slog ned rånare på garageuppfarten i Lassbyn.

Se Kurt-Erik berätta om rånförsöket här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/brottscentralen/article23486723.ab

Sverige-Finland, träningsmatch i COOP arena.

 

Tillslag jaktbrott SVT Nyheter Norrbotten

Tillslag jaktbrott SVT Nyheter Norrbotten

Tillslag jaktbrott NSD

Tillslag jaktbrott VK